Történelmünk

A Szakál-Met-Al Kft az 1946-os alapítása óta eltelt, több mint 70 év során egyedülálló szakmai tapasztalatokra és tudásra tett szert a személy-és tehergépkocsik motorikus alkatrészeinek, szerviz alkatrészeinek értékesítése során, és az autójavítás terén. Ez lehetővé tette számunkra, hogy cégfilozófiánkkal összhangban, felépítsük Közép-Európa legnagyobb motorikus autóalkatrész kereskedését.

Cégünk folyamatos és intenzív fejlődése közben megőrizte a motorikus alkatrészben szerzett elsőségét, de kiterjesztette kínálati palettáját a szerviz alkatrészek széles körére és a kenőolajok forgalmazására is.

"Vevő központúság, ügyfeleink igényeinek legteljesebb kielégítése. Széles termékpaletta, minőségi alkatrész kínálat a legkedvezőbb árfekvésben. Szakszerű segítségnyújtás, pontos kiszolgálás és gyors szállítás."

 

Szakál-MET-AL Kft.
Kelet- és Közép-Európa jelentős szereplője az autóalkatrész kereskedelmben

 

  • Kelet- és Közép-Európa jelentős szereplője az autóalkatrész kereskedelmben
  • Kelet-Európára kiterjedő céghálózattal rendelkezik, mellyel biztosítani tudja a tágabb értelemben vett régió minden igényt kielégítő alkatrész ellátását
  • az európai és tengeren túli beszállítói világszínvonalú, nemzetközi minőségbiztosítási auditokkal rendelkeznek
  • a Szakál-MET-AL Kft. az általa forgalmazott termékekre a beépítéstől számított 6 hónapig garanciát vállal
  • az Autójavító- Motorfelújító üzem teljes körű motorjavítási, felújítási munkát végez személy és haszongépjárművekhez
  • a munkatársak szakmai tapasztalata garancia a vevői igények gyors és pontos kiszolgálására, hiteles szaktanácsadásra

Cégcsoportunk tagjai és nagykereskedéseink lefedik a teljes Közép-Európai alkatrész kereskedelmi piacot, biztosítva ezzel, hogy az általunk forgalmazott termékekhez minden megrendelőnk rövid időn belül hozzájuthat.

 
Garancia minderre értékesítési hálózatunk és a Területi képviselőink, melyeken keresztül megrendelőink igényeit a legteljesebb mértékben képesek vagyunk kielégíteni. A Szakál-MET-AL Kft. nagy hangsúlyt fektet a legmodernebb technológiák bevezetésére és használatára. Hisszük azt, hogy az általunk összegyűjtött tudást és tapasztalatot meg kell osztanunk a magyarországi és külföldi szakemberekkel. Ennek érdekében folyamatosan szervezünk partner találkozókat és jelen vagyunk minden jelentősebb szakmai rendezvényen.
 
Kiterjedt beszállítói partner hálózatunkra és a régióban egyedül álló raktárkészletünkre támaszkodva vevőink, így az Ön alkatrész igényét is azonnal ki tudjuk elégíteni legyen az bármely európai, vagy európán kívüli modell. Vevőink igényeihez rugalmasan alkalmazkodva folyamatosan fejlesztjük, bővítjük termék palettánkat. Kínálatunkról folyamatosan naprakész információkhoz juthat a saját fejlesztésű weboldalunkon a  Szakál webáruházon keresztül.
 

A Szakál-MET-AL Kft. megalakulása óta a megrendelői igényekhez alkalmazkodva alakítja és bővíti tevékenységi körét. Ennek megfelelően folyamatosan fejleszti vállalati stratégiáját és struktúráját.Időben felismerve a minőségi alkatrészellátásra vonatkozó igényeket, folyamatosan fejlődő vállalatcsoportunk mára szinte teljes egészében lefedi Közép- és Kelet-Európa személy- és haszongépjármű alkatrész, valamint motorikus alkatrész piacát.

 

A Szakál-Met-Al cégcsoport tagjai:

hu Magyarország Szakál-Met-Al Kft.
cs Csehország Szakal-Met-Al S.R.O
ro Románia Szakal-Met-Al S.R.L.
hr Horvátország Szakal-Met-Al D.O.O
sr Szerbia Szakal-Met-Al D.O.O
ua Ukrajna O.O.O.Szakal-Met-Al
bg Bulgária Szakal-Met-Al O.O.D

 

EU